• Inbody

Inbody 770 weegschaal

Bij Bodylifeplan kunnen we je volledige gezondheid checken met de geavanceerde weegschaal de Inbody 770. Op basis daarvan voeren we een analysegesprek en bepalen we een plan om je gezondheid te verbeteren en fysieke doelen te stellen.

Onze geavanceerde weegschaal gaat verder dan de traditionele analyse van de lichaamssamenstelling en nemen een diepere kijk in het lichaamswater, spierontwikkeling en vetpercentage en visceraal vet rondom de organen. Belangrijk bij het monitoren van blessures, vochtophopingen en ontstekingen. Daarnaast checken we de bloeddruk.

We kunnen de gegevens digitaal koppelen aan je persoonlijke app en maandelijks checken wat de vooruitgang is en of er nog extra aandachtspunten zijn. Kortom, onze uitgebreide Health Check gaat verder dan een bezoekje aan de huisarts!

De kosten voor de Health Check zijn € 35,00 inclusief analysegesprek en plan. (vergoeding mogelijk)

 

Maak hier vrijblijvend je afspraak voor de Inbody scan!

 

 

Afslankcentrum Bodylifeplan in Zwolle is dé plek voor fitness, voedingsadvies, afslanken en Personal Coaching. Bij Bodylifeplan in Zwolle ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe de Afslanktest of starten met een Gratis Kennismakingsweek

Nieuws

  • 11e Editie van ‘Mijn lichaam als workmate en ik’

    11e Editie van ‘Mijn lichaam als workmate en ik’

    Lees meer
  • Meld je aan voor het 4 weken Vitaliteitsprogramma

    Lees meer
Meer nieuws