• Personal coaching

Personal Coaching van Bodylifeplan in Zwolle

Heb jij tijdens het afvallen wel eens zwakke momenten? Eet jij wel eens wat slechts en dan voel je je schuldig? Dacht jij dat je honger had, maar dat je eigenlijk gewoon verveeld was? Dit is waar de Personal Coaching bij helpt.

Overwin je negatieve drangen

Of je nu emotie-eet of stress hebt, het kunnen allemaal oorzaken zijn van overgewicht. Dus om jouw overgewicht aan te pakken moet er niet enkel gesport worden en anders gevoed, maar ook mentaal stappen worden gemaakt. Bij Bodylifeplan gebeurt dat met de MATRIX-methode onder begeleiding van Marian van Ast. 

Emotie eten en de MATRIX-methode

Een van de belangrijkste oorzaken van overgewicht is het emotie eten. Dit wordt gevoed door de beloning op korte termijn, terwijl de lange termijn gevolgen negatief zijn. Doorbreek deze vicieuze cirkel met de MATRIX-methode onder begeleiding van Marian van Ast . Leer het emotie eten te bedwingen en maak een blijvende gedragsverandering door.

Start nú met de verandering

Vul het formulier volledig in en klik op verstuur, jij kan dan gratis kennismaken met Bodylifeplan en jouw coach Marian van Ast. 

 

 

 

Afslankcentrum Bodylifeplan in Zwolle is dé plek voor voedingsadvies, afslanken en Personal Coaching. Bij Bodylifeplan ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe de Afslanktest of starten met een Gratis Kennismakingsweek.

Nieuws

  • 11e Editie van ‘Mijn lichaam als workmate en ik’

    11e Editie van ‘Mijn lichaam als workmate en ik’

    Lees meer
  • Meld je aan voor het 4 weken Vitaliteitsprogramma

    Lees meer
Meer nieuws