• voedingsadvies

Voedingsadvies van Bodylifeplan

Een van de belangrijkste aspecten van jouw afvaltraject is je voeding. Je kan sporten zo veel als je wilt, maar als je de verkeerde brandstof tot je neemt zal je geen resultaat behalen. Dit is waar Bodylifeplan jou in helpt.

Maak eindelijk de juiste keuzes

Samen met je persoonlijke coach maak je een voedingsplan. Hierin staat wat en hoeveel je mag eten, maar let op dit betekend bijna nooit dat je minder hoeft te eten! Bij Bodylifeplan eet je voldoende, volgens de schijf van 5, zonder suikers (koolhydraten) en met voorkeur voor biologische producten. Een hongergevoel is namelijk niet eeuwig vol te houden.

Stel niet langer uit: Maak nu kennis met Bodylifeplan!

Vul het onderstaande formulier volledig in. Bodylifeplan neemt binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke afspraak. 

 

 

 

Afslankcentrum Bodylifeplan in Zwolle is dé plek voor fitness, voedingsadvies, afslanken en Personal Coaching. Bij Bodylifeplan in Zwolle ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe de Afslanktest of starten met een Gratis Kennismakingsweek.

Nieuws

  • Bodyfulness

    Bodyfulness  Adem je hoog of laag?   Ademhalen: belangrijk, dat we...

    Lees meer
  • Open huis 20 % voordeel

    Zaterdag 11 maart zetten wij tussen 9.00 en 13.00 uur de deur open ...

    Lees meer
Meer nieuws