• voedingsadvies

Voedingsadvies van Bodylifeplan

Een van de belangrijkste aspecten van jouw afvaltraject is je voeding. Je kan sporten zo veel als je wilt, maar als je de verkeerde brandstof tot je neemt zal je geen resultaat behalen. Dit is waar Bodylifeplan jou in helpt.

Maak eindelijk de juiste keuzes

Samen met je persoonlijke coach maak je een voedingsplan. Hierin staat wat en hoeveel je mag eten, maar let op dit betekend bijna nooit dat je minder hoeft te eten! Bij Bodylifeplan eet je voldoende, volgens de schijf van 5, zonder suikers (koolhydraten) en met voorkeur voor biologische producten. Een hongergevoel is namelijk niet eeuwig vol te houden.

Stel niet langer uit: Maak nu kennis met Bodylifeplan!

Vul het onderstaande formulier volledig in. Bodylifeplan neemt binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke afspraak. 

 

 

 

Afslankcentrum Bodylifeplan in Zwolle is dé plek voor fitness, voedingsadvies, afslanken en Personal Coaching. Bij Bodylifeplan in Zwolle ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe de Afslanktest of starten met een Gratis Kennismakingsweek.

Nieuws

  • Openhuis 21 janauri 2023

    Kom vrijblijvend binnen wandelen en een kijkje nemen. Wij staan klaar om u...

    Lees meer
  • Bodyfulness

    Wil je meer weten over ademen, de boodschap van je adem en hoe het nou toch k...

    Lees meer
Meer nieuws