• Workmate

Workmate

In deze intensieve training ga je ervaren waar jouw belemmerende overtuigingen vandaan komen, die je ervan weer houden met jezelf om te gaan zoals je zo graag wilt: in zachtheid, ontspanning, liefde.
Je gaat ontdekken hoe je heel concreet jouw lichaam, mind (patroon van gedachten) en adem kunt inzetten om rust en ontspanning te ervaren, gezonder te leven, te focussen op wat voor jou goed en prettig is.

Je gaat zelfs leren je stress als hulpmiddel te gebruiken. Kortom je gaat meer rust en vrijheid ervaren.

De training workmate vraagt aandacht van jou en het verlangen om echt een maatje van jezelf en je lichaam te worden. De training is zo opgezet, dat je werkelijk transformatie van je belemmerende patronen gaat bewerkstelligen.
Er kan dus echt wat gaan veranderen als jij bereid bent deze 4 avonden vrij te maken en 5 weken vol voor jezelf wilt gaan. De steun van de groep is daarvoor heel waardevol. 

Het krachtige van deze training is, dat het de effecten van ander ‘werk aan jezelf’ (zoals lichaamstraining, begeleiding door diëtist, maatschappelijk werk of psycholoog) versterkt worden. Je gaat namelijk op een diep niveau inzicht krijgen in de herkomst en het in stand houden van jouw niet helpende (en zeker ook helpende) gedachten en gedrag. 

Je zult ook merken, dat waar nodig er iets zal veranderen in jouw contact met anderen (partner, kinderen, ouders, collega’s).

Over Jeanette:
Jeanette werkt als (relatie-)coach, opsteller (systemisch werk) en ademcoach van Transformerend Ademwerk.

Er is geen contact waar ons hart buiten blijft en onze adem niet meedoet.
Geen relatie die zich buiten ons eigen lichaam afspeelt.
Geen verbinding tussen de ene en de andere mens, waarbij de energie van het (familie- )systeem geen rol speelt.

In haar werk ondersteunt zij mensen om met behulp van hun adem en alle 6 zintuigen hun diepste verlangen naar een open, ontspannen en liefdevolle verbinding met zichzelf en anderen te leven en/of te herstellen.
Haar gereedschappen daarbij zijn krachtige vragen, opstellingen, verschillende vormen van adem- en lichaamswerk en een combinatie daarvan.

Nieuws

  • Open huis

    Leefstijlstudio geeft 20 % korting op alle paketten.

    Lees meer
  • kerst workout en vakantie

    Let op vrijd 23 december is er een kerst workout binnen en buiten. Om 9.00 en...

    Lees meer
Meer nieuws