• Standaard

Wil jij weten welk afslank programma van Bodylifeplan bij jou past?

Ben jij op zoek naar een veilige plek om af te vallen in Zwolle? En ben jij op zoek naar een plek waar je warme en persoonlijke begeleiding krijgt? Dan is Bodylifeplan in Zwolle dé 'sportschool' voor jou, waar je d.m.v. voedingsadvies, fitness/sporten en coaching jouw afslankdoelstelling bereikt. Afvallen doe je bij Bodylifeplan

Afval programma op maat: 5 vragen

Het is maatwerk om het juiste programma uit te stippelen. Daarvoor moeten eerst jouw persoonlijke afval doelstellingen duidelijk zijn. Daarom is er voor jou de online test van Bodylifeplan. Een test, bestaande uit 5 vragen, waarmee we jou advies kunnen geven over jouw afslanktraject. 

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een advies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje, Marian neemt (telefonisch) contact met je op over de uitslag en mogelijke aftrekbaarheid bij zorgverzekeraars!

 • * velden zijn verplicht.

 


Afslankcentrum Bodylifeplan in Zwolle is dé plek voor voedingsadvies, afslanken en Personal Coaching. Bij Bodylifeplan ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe de Afslanktest of starten met een Gratis kennismakingweek.

Nieuws

 • Instructeurs/gewichtsconsulent

  Instructeur/gewichtsconsulent gezocht!

  Lees meer
 • Open dag bij Bodylifeplan!

  Op zaterdag 12 januari organiseert Bodylifeplan een informatieochtend. Kom langs en maak kennis!

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.