• afslanktest

Welk (afslank) programma van Bodylifeplan past bij jou?

Ben jij op zoek naar een veilige plek voor fitness en om af te vallen in Zwolle? En ben jij op zoek naar een plek waar je warme en persoonlijke begeleiding krijgt? Dan is Bodylifeplan in Zwolle dé 'sportschool' voor jou, waar je d.m.v. voedingsadvies, fitness/sporten en coaching jouw afslankdoelstelling bereikt. Afvallen doe je bij afslankcentrum Bodylifeplan in Zwolle.

Afvallen is maatwerk

Daarvoor moeten eerst jouw persoonlijke afval doelstellingen duidelijk zijn. Daarom is er voor jou de online test van Bodylifeplan. 5 Vragen, waarmee we jou advies kunnen geven over jouw afslanktraject. 

Vul de test in: binnen 1 minuut klaar

Invullen duurt slechts 1 minuutje, Marian neemt (telefonisch) contact met je op over de uitslag en mogelijke aftrekbaarheid bij zorgverzekeraars!

 

 

 

Afslankcentrum Bodylifeplan in Zwolle is dé plek voor fitness, voedingsadvies, afslanken en Personal Coaching. Bij Bodylifeplan in Zwolle ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe de Afslanktest of starten met een Gratis Kennismakingsweek.

Nieuws

  • Bodyfulness

    Bodyfulness  Adem je hoog of laag?   Ademhalen: belangrijk, dat we...

    Lees meer
  • Open huis 20 % voordeel

    Zaterdag 11 maart zetten wij tussen 9.00 en 13.00 uur de deur open ...

    Lees meer
Meer nieuws