• afslanktest

Wil jij weten welk afslank programma van Bodylifeplan bij jou past?

Ben jij op zoek naar een veilige plek voor fitness en om af te vallen in Zwolle? En ben jij op zoek naar een plek waar je warme en persoonlijke begeleiding krijgt? Dan is Bodylifeplan in Zwolle dé 'sportschool' voor jou, waar je d.m.v. voedingsadvies, fitness/sporten en coaching jouw afslankdoelstelling bereikt. Afvallen doe je bij afslankcentrum Bodylifeplan in Zwolle.

Afval programma op maat: 5 vragen

Het is maatwerk om het juiste programma uit te stippelen. Daarvoor moeten eerst jouw persoonlijke afval doelstellingen duidelijk zijn. Daarom is er voor jou de online test van Bodylifeplan. Een test, bestaande uit 5 vragen, waarmee we jou advies kunnen geven over jouw afslanktraject. 

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een advies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje, Marian neemt (telefonisch) contact met je op over de uitslag en mogelijke aftrekbaarheid bij zorgverzekeraars!

 

Afslankcentrum Bodylifeplan in Zwolle is dé plek voor fitness, voedingsadvies, afslanken en Personal Coaching. Bij Bodylifeplan in Zwolle ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe de Afslanktest of starten met een Gratis Kennismakingsweek.

Nieuws

  • Gratis Health Check bij BodyLifePlan!

    Aanmelden voor de Health Check? Vul in!  Invullen duurt slechts...

    Lees meer
  • OPEN HUIS: Nu 20% korting op het Afslankpakket B!

    Nu 20% korting op het Afslankpakket B!

    Lees meer
Meer nieuws