• Sporten Afvallen Zwolle

Beweging en Fitness bij Bodylifeplan

Bij Bodylifeplan sport jij op een rustige en kalme manier. Door 2 of 3 keer in de week alle spiergroepen te trainen kan iedereen, zonder een te intensieve inspanning, afvallen.

Rustig resultaat behalen

De aanpak van Bodylifeplan is voor iedereen haalbaar, er wordt rekening gehouden met blessures, leeftijd etc. Naast de normale cardio apparatuur maken de onderstaande mogelijkheden Bodylifeplan de plek voor jou.

 • Vacustep: Optimale doorbloeding in de billen, buik & benen tijdens het sporten zorgt voor optimaal resultaat
 • Powerplate: Verhoogde celverbranding, snelle spieropbouw en grotere bewegelijkheid

Maak nu kennis met Bodylifeplan tijdens jouw kennismakingsweek

Start nu met de gratis kennismakingsweek en ontdek de persoonlijke begeleiding van Bodylifeplan. Vul het onderstaande formulier volledig in en klik op verstuur.


Afslankcentrum Bodylifeplan in Zwolle is dé plek voor voedingsadvies, afslanken en Personal Coaching. Bij Bodylifeplan ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe de Afslanktest of starten met een Gratis kennismakingweek.

Nieuws

 • Nieuw bij Bodylifeplan: Hatha Yoga

  Vanaf dinsdag 1 oktober starten wij met Hatha Yoga!  De lessen zullen...

  Lees meer
 • Instructeurs/gewichtsconsulent

  Instructeur/gewichtsconsulent gezocht!

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.