• gratis-kennismakingsweek

Ervaar Bodylifeplan nu tijdens de Gratis Kennismakingsweek

Afslankcentrum Bodylifeplan in Zwolle helpt jou die eerste (en tweede) stap te zetten in jouw afvalproces. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Kennismakingsweek. Zodat je zelf ervaart dat de sfeer en warmte van Bodylifeplan bij jou past en jou helpt om af te vallen. Let op: Bodylifeplan is aangesloten bij BGN, waardoor jouw afslanktraject vergoed kan worden door zorgverzekeraars!

Maak kennis met de persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Bodylifeplan ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw afval doelstelling te halen. De volledige ervaring van Heleen & andere afvallers van 'sportschool'' Bodylifeplan vind je hier.

Heleen: Marian geeft goede adviezen, niet alleen over voeding en afvallen maar ook bijvoorbeeld wat te doen bij rug-of nekpijn. Je sport op afspraak, dat is heel prettig.

Stel niet uit, Maak nú kennis met Bodylifeplan

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. Marian neemt binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke gesprek over jou en je doelstellingen.

 

 

Afslankcentrum Bodylifeplan in Zwolle is dé plek voor voedingsadvies, afslanken en Personal Coaching. Bij Bodylifeplan ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe de Afslanktest of starten met een Gratis Kennismakingsweek.

Nieuws

  • Meld je nu aan voor Vitaliteit's Proeverij!

    Lees meer
  • Hoe fit ben jij?

    Actie: doe de Inbody scan bij BodyLifePlan

    Lees meer
Meer nieuws