• gratis-kennismakingsweek

De Gratis BodyLifePlan Kennismakingsweek

Afslankcentrum Bodylifeplan in Zwolle helpt jou die eerste stap te zetten in jouw afvalproces. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Kennismakingsweek. Zodat je zelf ervaart dat de sfeer en warmte van Bodylifeplan bij jou past en jou helpt om af te vallen. Let op: Bodylifeplan is aangesloten bij BGN, waardoor jouw afslanktraject vergoed kan worden door zorgverzekeraars! Klik hier voor meer informatie.

Maak kennis met de persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Bodylifeplan ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw afval doelstelling te halen. 

Heleen: "Marian geeft goede adviezen, niet alleen over voeding en afvallen maar ook bijvoorbeeld wat te doen bij rug-of nekpijn. Je sport op afspraak, dat is heel prettig."

Nu aanvragen

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Afslankcentrum Bodylifeplan in Zwolle is dé plek voor fitness, voedingsadvies, afslanken en Personal Coaching. Bij Bodylifeplan in Zwolle ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe de Afslanktest of starten met een Gratis Kennismakingsweek.

Nieuws

  • Bodyfulness

    Bodyfulness  Adem je hoog of laag?   Ademhalen: belangrijk, dat we...

    Lees meer
  • Open huis 20 % voordeel

    Zaterdag 11 maart zetten wij tussen 9.00 en 13.00 uur de deur open ...

    Lees meer
Meer nieuws