• Standaard

Stilzitten is geen optie

Ook voor Bodylifeplan is ‘stilzitten geen optie’

Bewegen is van levensbelang in deze coronatijd. Aanstaande zaterdag 27 februari is er een landelijke actie van de fitness-sector om de noodzaak van de heropening van de sportscholen breed onder de aandacht te brengen. Onder de noemer “Stilzitten is geen optie” bieden honderden clubs komende zaterdag buiten een coronaproof training aan.
Bij Bodylifeplan kun je al maanden veilig in de buitenlucht sporten: in de vorig jaar nieuw aangelegde sporttuin achter het pand aan de Van Karnebeekstraat op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag (ochtend). Op dinsdag- en donderdagochtend zijn er trainingen in het Westerveldse Bos. Nu de dagen lengen is het ook weer mogelijk te sporten in Park de Wezenlanden. ‘Buiten sporten is mooi, en veel mensen vinden dat fijn, maar we willen ook graag weer binnen aan de slag. Als kleinschalige studio kunnen we ook binnen heel veilig ons werk weer oppakken’, vertelt Marian van Ast, eigenaar van Bodylifeplan. Samen met Nick Kamperman en Robin Jendrekzyk staan ze voor je klaar om je fysiek en/of mentaal (weer) in vorm te krijgen: coronakilo’s kwijtraken, conditie verbeteren, fysieke en mentale weerbaarheid vergroten, gezonde voedingsadviezen. Bodylifeplan heeft alles in huis om je afweersysteem in goede vorm te krijgen en te houden. Essentieel in deze tijd waarin Covid-19 regeert.
De negatieve gevolgen van ‘stilzitten’ zijn legio: overgewicht, toename buikvet, verhoogde bloeddruk en cholesterol, diabetes type 2, hart- en vaataandoeningen, stress/depressie/burn-out, verminderde immuniteit.
Met de actie ‘Stilzitten is geen optie’ wil de fitness-sector een noodkreet slaken. Het is hoog tijd dat sportschoolleden weer kunnen gaan werken aan hun lichamelijke en mentale gezondheid. ‘Want volgens ons is stilzitten in tijden van nood nooit een optie’.       

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

Nieuws

  • 11e Editie van ‘Mijn lichaam als workmate en ik’

    11e Editie van ‘Mijn lichaam als workmate en ik’

    Lees meer
  • Meld je aan voor het 4 weken Vitaliteitsprogramma

    Lees meer
Meer nieuws