• Standaard

Fit In de Zorg

Op 12 mei, tijdens de Internationale Dag van de Verpleging, hebben de sportscholen in Nederland en België de medewerkers van een aantal geselecteerde ziekenhuizen in het zonnetje gezet en bedankt voor hun bovenmenselijke inzet het afgelopen corona jaar. De IC afdelingen en verpleegafdelingen zijn overvol en de medewerkers verdienen juist nu applaus en een hart onder de riem.

Wij van Bodylifeplan klappen ook voor het ziekenhuispersoneel en sluiten ons graag aan bij deze actie. Onder het motto ‘Sportscholen bedanken de Zorg’ tonen wij als fitnessprofessionals onze betrokkenheid en dankbaarheid voor de inspanningen die al maanden worden geleverd door de medewerkers in uw ziekenhuis. Dit doen wij door ze een vitaliteitsvoucher ‘Fit in de Zorg’ aan te bieden met een uitnodiging om kennis te maken met de mogelijkheden in onze sportschool.

Net als ziekenhuismedewerkers staan wij als fitnessprofessionals voor vitaliteit. In de strijd tegen overgewicht, diabetes, afname van spiermassa en andere leefstijl gerelateerde aandoeningen spelen sportscholen een belangrijke rol; wij ontlasten hiermee de zorg en geven uw zorgprofessionals de ruimte en lucht om hun werk goed te kunnen doen. Juist nu is het dan ook van belang dat uw personeel verantwoord beweegt, gezond eet en zich voldoende ontspant. Medewerkers die fit zijn, regelmatig sporten en gezond eten zijn beter in staat hun zorgtaken goed uit te voeren, wat resulteert in een vitale en productieve organisatie.

Hoe komen uw medewerkers in aanmerking voor een vitaliteitsvoucher “Fit in de Zorg’?

Via Aanmelden zorgmedewerker - Exclusieve Sportcentra komt de medewerker bij het aanmeldformulier. Na ontvangst van de aanmelding nemen wij contact op met de medewerker om het traject omtrent het inwisselen van de ‘Fit in de Zorg’ vitaliteitsvoucher te bespreken.

Wij verzoeken u deze actie aan uw medewerkers kenbaar te maken middels uw gebruikelijke communicatiekanalen, zodat zij in deze zware periode kunnen blijven werken aan hun fitheid en vitaliteit.

“Op 12 mei, tijdens de Internationale Dag van de Verpleging, hebben de sportscholen in Nederland en België de medewerkers van een aantal geselecteerde ziekenhuizen in het zonnetje gezet en bedankt voor hun bovenmenselijke inzet het afgelopen corona jaar.

Bodylifeplan biedt u als medewerker van dit ziekenhuis een vitaliteitsvoucher ‘Fit in de Zorg’ aan zodat u, juist in deze tijd, kunt blijven werken aan uw eigen fitheid en vitaliteit.

Wilt u in aanmerking komen voor een ‘Fit in de Zorg’ vitaliteitsvoucher? Meld u dan aan via Aanmelden zorgmedewerker - Exclusieve Sportcentra of info@bodylifeplan.nl

Na ontvangst van uw aanmelding neemt Bodylifeplan contact met u op om het traject omtrent het inwisselen van de ‘Fit in de Zorg’ vitaliteitsvoucher met u te bespreken.”

Kortom, laat ons als fitnessprofessionals zorgen voor uw zorgprofessionals en bedanken met deze vitaliteitsvoucher; zij hebben het verdiend!

Nieuws

  • 11e Editie van ‘Mijn lichaam als workmate en ik’

    11e Editie van ‘Mijn lichaam als workmate en ik’

    Lees meer
  • Meld je aan voor het 4 weken Vitaliteitsprogramma

    Lees meer
Meer nieuws