• Standaard

Welk programma past het beste bij jou?

Bij Bodylifeplan kies jij samen met jouw coach voor het beste en een realistisch programma? Veel van de programma's van Bodylifeplan komen in aanmerking voor vergoeding via de zorgverzekering. Ontdek samen met jouw coach waar jij in aanmerking voor komt. Programma's zijn ook los van elkaar te volgen.

Tarieven van Bodylifeplan

Voedings- en bewegingsplan voor 14 weken 1x pwk. sporten
Voedings- en bewegingsplan voor 14 weken 2 x pwk. sporten

Let op: Aftrekbaar bij de zorgverzekering! Vraag jouw coach om het werkelijkere (lagere) bedrag!  Achmea Zilveren Kruis *,Unive, CZ. OHRA,  ONVZ, Delta LOYD, Friesland, VGZ  etc. vergoeden vanuit het aanvullende pakket. ( niet v. eigen risico af)  Werkgevers vergoeden vanuit een persoonlijk budget t.v.v. ziekteverzuim.

Meer informatie kunt u vinden op  (vergoedingen) https://www.gewichtsconsulenten.nl.

Vacu Step 20 keer            vet verbranden bij BBB
Afslankplan 14 weken     120  euro         ( zonder beweging) ( volledige vergoeding ZK *)
MatriXconsult                     45   euro         ( los consult) ( vergoed volledig vanuit aanvullende polis)


Welk programma past het beste bij jou? 

Vul dan onderstaand formulier in en klik op verzenden. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met je op voor een persoonlijk advies. 

 

Afslankcentrum Bodylifeplan in Zwolle is dé plek voor voedingsadvies, afslanken en Personal Coaching. Bij Bodylifeplan ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe de Afslanktest of starten met een Gratis kennismakingweek.

Nieuws

  • Nieuw bij Bodylifeplan: Hatha Yoga

    Vanaf dinsdag 1 oktober starten wij met Hatha Yoga!  De lessen zullen...

    Lees meer
  • Instructeurs/gewichtsconsulent

    Instructeur/gewichtsconsulent gezocht!

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.