• Standaard

Personal Coaching van Bodylifeplan in Zwolle

Heb jij tijdens het afvallen wel eens zwakke momenten? Eet jij wel eens wat slechts en dan voel je je schuldig? Dacht jij dat je honger had, maar dat je eigenlijk gewoon verveeld was? Dit is waar de Personal Coaching bij helpt.

Marian van Ast BodylifeplanOverwin je negatieve drangen

Of je nu emotie-eet of stress hebt, het kunnen allemaal oorzaken zijn van overgewicht. Dus om jouw overgewicht aan te pakken moet er niet enkel gesport worden en anders gevoed, maar ook mentaal stappen worden gemaakt. Bij Bodylifeplan gebeurt dat met de MATRIX-methode onder begeleiding van Marian van Ast. 

Emotie eten en de MATRIX-methode

Een van de belangrijkste oorzaken van overgewicht is het emotie eten. Dit wordt gevoed door de beloning op korte termijn, terwijl de lange termijn gevolgen negatief zijn. Doorbreek deze vicieuze cirkel met de MATRIX-methode onder begeleiding van Marian van Ast . Leer het emotie eten te bedwingen en maak een blijvende gedragsverandering door.

Start nú met de verandering

Vul het formulier volledig in en klik op verstuur, jij kan dan gratis kennismaken met Bodylifeplan en jouw coach Marian van Ast. 

 • * velden zijn verplicht.


Afslankcentrum Bodylifeplan in Zwolle is dé plek voor voedingsadvies, afslanken en Personal Coaching. Bij Bodylifeplan ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe de Afslanktest of starten met een Gratis kennismakingweek.

Nieuws

 • Instructeurs/gewichtsconsulent

  Instructeur/gewichtsconsulent gezocht!

  Lees meer
 • Open dag bij Bodylifeplan!

  Op zaterdag 12 januari organiseert Bodylifeplan een informatieochtend. Kom langs en maak kennis!

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.