• Standaard

Vergoeding Zorgverzekeraars

Omdat Bodylifeplan is aangesloten bij de BNG, Beropesvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland, kunt u bij een aantal ziektekostenverzekeraars een deel van de kosten vergoed krijgen. Strengste huisregels zijn er niet bij Bodylifeplan. Menselijk contact staat boven aan. Wij doen ons uiterste best om het een ieder zo goed mogelijk naar de zin te maken. Mochten de kosten een probleem zijn dan is dit altijd bespreekbaar.

Stel niet uit, Maak nú kennis met Bodylifeplan

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. Marian neemt binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke gesprek over jou en je doelstellingen.

 

Afslankcentrum Bodylifeplan in Zwolle is dé plek voor voedingsadvies, afslanken en Personal Coaching. Bij Bodylifeplan ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Doe de Afslanktest of starten met een Gratis kennismakingweek.

 

 

Nieuws

  • Nieuw bij Bodylifeplan: Hatha Yoga

    Vanaf dinsdag 1 oktober starten wij met Hatha Yoga!  De lessen zullen...

    Lees meer
  • Instructeurs/gewichtsconsulent

    Instructeur/gewichtsconsulent gezocht!

    Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.